jk-hoofd-duurzaamheid

Zonnepanelen en zonneboiler installatie in IJsselmuiden, Genemuiden e.o.

Al eens gedacht aan het toepassen van zonnepanelen of een zonneboiler? Laat u informeren door de installateur van J & K Installaties. Hij vertelt u graag meer over de mogelijkheden voor duurzame oplossingen bij u thuis. Wij hebben al vele woningen in IJsselmuiden, Kampen, Dronten, Genemuiden, Hasselt, Zwolle en Hattem van duurzame systemen voorzien.

Wanneer u kiest voor een zonneboiler of zonnepanelen, dan kiest u voor energiebesparing. Dit is goed voor het mileu en bovendien merkt u het aan de energienota. Deze gaat voordeliger voor u worden. Kortom, twee vliegen in één klap.

Niet alle installaties zijn voor elke woning even geschikt. Om erachter te komen welke duurzame installatie past bij uw woning en wensen, komt onze installateur graag bij u thuis langs. Hij zal een gedegen advies geven.

Meer weten over de mogelijkheden van zonnepanelen en zonneboilers? Neem dan contact op met J & K Installaties. Onze installateur is werkzaam in IJsselmuiden, Kampen, Dronten, Genemuiden, Hasselt, Zwolle en Hattem. Hij neemt graag de tijd voor een afspraak met u.

Maak afspraak


Lees meer over duurzame oplossingen

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top