jk-renovatie-hoofd

Wij verbouwen badkamers van A tot Z

J & K Installaties uit IJsselmuiden is de juiste partij voor het compleet verbouwen van uw badkamer. Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z: van het ontwerp tot de sloop en installatie van sanitair. Ook leiding-, elektra-, stuc- en tegelwerk is bij ons in goed beheer. Dankzij de jarenlange ervaring van onze loodgieters en installateurs staan wij garant voor een perfect afgewerkte badkamer. Ons werkgebied bestrijkt de regio IJsselmuiden, Kampen, Dronten, Genemuiden, Hasselt, Zwolle en Hattem.

Badkamers van topkwaliteit

Wij werken met sanitair van vooraanstaande merken, zodat u verzekerd bent van een hoogstaande kwaliteit, optimaal comfort en lange levensduur. Uw badkamer en het toilet wordt door de installateur van J & K installaties aangelegd volgens de strenge hedendaagse eisen.

Naast badkamers plaatsen wij ook keukens. Wij zorgen voor de aanleg van de diverse benodigde gas- en leidingen en het correct aansluiten van alle apparatuur.

Bezoek onze showroom

Wilt u inspiratie opdoen voor uw badkamer? Bezoek dan onze sanitair showroom aan de Spoorstraat 56a in IJsselmuiden. Bovendien vindt u op onze website al veel inspiratie op het gebied van douches, ligbaden, wastafels, kranen, toiletten, badmeubelen en badkamerradiatoren.

Referenties

Benieuwd naar de opdrachten die wij hebben uitgevoerd? Bekijk dan eens onze afgeronde projecten en reviews van onze klanten.

Meer weten over het verbouwen van de badkamer en de keuken of de aanleg van sanitair? Neem dan contact op met de installateur van J & K Installaties. Wij zijn werkzaam in IJsselmuiden, Kampen, Dronten, Genemuiden, Hasselt, Zwolle en Hattem.


Top