jk-hoofd-cv

Cv-ketel installatie en onderhoud in IJsselmuiden, Genemuiden e.o.

Toe aan een nieuwe cv-ketel of heeft uw cv-ketel onderhoud nodig? Schakel dan onze installateur in. Wij komen graag bij u langs (ook 's avonds) voor een gedegen en op maat gemaakte offerte. Deze is gratis en geheel vrijblijvend. Wij zijn werkzaam in de omgeving van IJsselmuiden, Kampen, Dronten, Genemuiden, Hasselt, Zwolle en Hattem.

Cv-ketel vervangen

Cv-ketels hebben helaas niet het eeuwige leven. Bij het ouder worden van uw verwarmingsketel nemen ook de kosten van onderhoud en reparatie toe. Wanneer u nog een CR-ketel (conventioneel rendement) of een VR-ketel (verbeterd rendement) heeft, valt er ook op het energieverbruik het nodige te besparen. Wij vervangen uw verouderde verwarmingsketel of uw gaskachel met geiser of boiler door een modulerende HR-ketel. J & K Installaties kiest voor betrouwbare ketels van Remeha.

Neem contact op

Meer weten over de installatie van een nieuwe cv-ketel, onderhoud of meteen een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt? Neem dan contact op met onze installateur. Ons werkgebied betreft IJsselmuiden, Kampen, Dronten, Genemuiden, Hasselt, Zwolle en Hattem.

Neem contact op

Wij zijn te bereiken op

Spoorstraat 56A
8271 RH
IJsselmuiden
06-52661972

Maak afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top